Hockeynews!Inte kul att vakna och se det här på Aftonbladets Hemsida, det verkar inte så bra. Det är ju snack om "otillåten annonsering" med ett uländskt spelbolag, vilket inte Hockeyförbundet och Svenska Spel gillar, vi får se hur det går. Hoppas det inte är så allvarligt som det står i media.

Kom nyss hem från Studioinspelning i Norrköping, senare idag kommer ett färskt Hästenmagasin upp på deras hemsida, stay tooned!

**********************'

Det snackas om att AIK vill ha Kallinge/Ronnebys tränare Patrik Klüft, inte som huvudtränare, utan som assisterande. Skulle vara rätt kul, för han har gjort ett mycket bra jobb i ett lag som egentligen inte ska vara så bra som de är nu, han har plockat upp laget från DIV2, och kommer troligtvis komma med i Kvalet till Allsvenskan iår, inte dåligt av en Stavhoppare!

**********************

Roger Melin lämnar ju AIK efter säsongen, skulle inte bli förvånad om han kommer tillbaka till LHC, som han tränade 2003-2006 OM dom inte ramlar ner i Allsvenskan, risken finns ju faktiskt..


Snacka om kross!

Ingen av matcherna har spelats klart, men är rätt säker på att alla ändå är avgjorda.

Huddinge leder med 3-0 mot Hudiksvall, och lär nog inte tappa det, det är bara en period kvar.

Enköping leder med 4-1 mot Åkers, lite överraskande tycker iaf jag, trodde att Åkers skulle vinna den matchserien.

Östersund har på de första 13 minuterna, gjort 6 (!) mål, imponerande, men Ånge är ju kanske rätt så slut, och ger inte mycket motstånd. Det var nog helt enkelt för tufft med så pass täta matcher.

Playoff1: Analys

Här är lite små saker som jag har kommit att tänka på:

1: Hade Olofströms Eric Przepiorka varit skadefri i AllEttan, så tror jag laget hade kunnat bli tvåa, och inte fyra. Han öste in poäng i Grundserien, och har på två matcher nu gjort 6 poäng, inte illa!

2: Undra om KHK ångrar att de gjorde sig av med Sebastian Ellerstad? Nu lirar han i Huddinge, där han i fortsättningsserien gjorde 15 poäng, och nu har gjort 4 poäng på 2 playoffmatcher.

3: Det snackas om att Vita Hästen kommer få möta antingen Olofström eller Björklöven, då hoppas jag på Umelaget, för Olofström känns vassare nu än vad de var i AllEttan. Löven känns ändå rätt så anonyma, även om de spelat bra.

4: Inför AllEttan värvade Kallinge forwarden Stefan Söder. Han verkar vara på gång nu, 3 mål på 2 matcher.

5: 3 av 4 i poängligetoppen är Transatlanter...

6: Tranåsmålisen Emil Jidskog fick inget bra snitt på insläppta mål: 6,46 mål/match.

Btw, här har ni lite update om hur läget i Playoffet är:

Matcher imorgon, tredje och avgörande matchen:

Östersund - Ånge

Åkers/Strängnäs - Enköping

Hudiksvall - Huddinge

KLARA FÖR PO2:

Björklöven

Kallinge/Ronneby

Olofström

Asplöven

Karlskrona HK

KLARA FÖR PO3:

HC Vita Hästen

Wings/Arlanda

Nyköping HK

Kiruna IF