Inför Vimmerby - Vita Hästen

Imorgon så spelas en av säsongs mest uppsnackade matcher, inför säsongen så pratades det mycket om att det skulle stå mellan Vimmerby och Vita Hästen, och att Vimmerby speciellt skulle kunna hota serieledarna på hemmais, vilket de nu har chansen till. 
 
Men hur har det gått för lagen den här säsongen då? Jo Hästen leder ju serien överlägset och är klara för All-Ettan, medans Vimmerby varit lite upp och ner, man ligger förvisso på en tredjeplats och det känns som att man ska kunna ta sig till All-Ettan, men jag tycker att de hade en för svag inledning av serien, där tappade man flera värdefulla poäng. 
 
Men en sak är positivt med Vimmerby, och det är formen. Man var otroligt starka och vann med 5-2 borta mot Skövde, det är verkligen inte lätt att ens ta en poäng i Billingehov, så jag måste säga att jag är imponerad av Vimmerbys insats där. 
Man har flera offensiva bra spelare som presterat på en bra nivå, samtidigt som det finns ett par spelare (Dahl, Tång) som jag skulle vilja se lite mer av, förhoppningsvis så visar de vad de kan i All-Ettan. 
 
   
                                      Vita Hästen vann det senaste mötet mellan lagen
                                               (Foto: Josefin Eriksson / Karl Grafik) 
 
Vita Hästen har lite skadeproblem men man lyckades ändå vinna utan större problem mot Grästorp i fredags, man spelade enligt vad jag har förstått ganska så bra och gjorde det som behövdes. Vet inte vilka spelare som kan vara tillbaka imorgon men det vore ju bra om någon av de skadade kan komma tillbaka, samtidigt som man faktiskt är klara för All-Ettan, så man ska verkligen inte ta några risker. 
 
Jag hoppas och tror att det kan bli en bra match, det är två av seriens bästa målvakter i bägge lagen, båda lagen har bra trupper med en bra blandning av spelartyper, så det kan bli riktigt intressant imorgon! 
 
TIPS: Vita Hästen vinner med.. 4-3 ! 
2
LS

3-2 till VH (den va bra)

Svar: Bra att säkra upp lite haha
Benjamin Lindkvist

Anonym

2-4 till hästen
Hästen go hästen go