Forwarden flyttar söderut

Tiden i Vita Hästen blev ganska kort för Riley Armstrong, nu har forwarden hittat en ny klubbadress. 
 
Valet föll på den tyska klubben Heilbronner Falken som håller till i landets andraliga, en serie som Armstrong känner till väl sedan sin tid i EV Landshut där han spelade förra säsongen och gjorde stor succé med 71 poäng på 58 matcher. 30-åringen från Saskatoon i Kanada lyckades inte fullt ut i Vita Hästen men han gjorde på samma gång absolut inte bort sig, tretton poäng på 25 poäng är ändå rätt bra och han höll en ganska jämn nivå samtidigt som han snabbt blev omtyckt bland fansen. 
Det är klart att det är dåliga nyheter. Ärligt talat tycker jag att jag har spelat ganska bra hockey också. Men det är väl så här det fungerar ibland. De tar in en ny och tar bort två, sa forwarden till NT.se när han fått beslutet att Vita Hästen inte skulle behålla honom. 
 
 
Så vad är det för klubb han kommit till nu? Heilbronner Falken spelar som sagt var i den tyska andraligan där man just nu ligger på en fjortondeplats i tabellen, laget har inte mindre än fyra kanadensare innan Armstrong anslöt, däribland forwarden Stefan Legein som spelade 23 matcher med Västerås förra säsongen. Tittar man på truppen så känns det som Armstrong kommer bli en viktig kugge, han är den mest rutinerade spelaren i laget och har som sagt var levererat på den här nivån tidigare. Det är inte helt omöjligt att vi fortsätter att hålla koll på hur det går för den pratglade kanadensaren i framtiden.