INFÖR: Vita Hästen - Asplöven

Ikväll hoppas Hästenpubliken att den negativa trenden ska vändas när Asplöven kommer på besök till Himmelstalundshallen, här kommer lite uppsnack inför matchen! 
 
Vita Hästen kommer senast från en tung 5-1 förlust borta mot Södertälje och det känns som man har en bit kvar upp till toppformen (även om insatsen inte riktigt var lika dålig som resultatet visar), man har haft lite saker som gått emot dem ute på isen men lägger de bara ner ett ännu hårdare jobb så känns det som man kan komma ur svackan igen. Inför kvällens match har det hänt en hel del i truppen, forwardsduon Riley Armstrong och Justin Donati har fått lämna truppen medans centern Alexander Larsson värvats in från Södertälje. Speciellt Armstong är besviken och överraskad över att få lämna laget. 
Jag är givetvis mycket ledsen. Det var svårt att gå hem och lämna beskedet till min hustru. Vi har verkligen gillat staden och fansen, och frun har kommit bra överens med de andra tjejerna, säger Armstrong till folkbladet. 
 
Asplöven då? Jo de har en liknande trend som Hästen, i den senaste omgången föll man med 1-2 hemma mot Malmö och laget har inte plockat tre poäng sedan den 25:e November då man vann med 2-1 hemma mot Mora. Laget hittar vi på en niondeplats men man har bara tre poäng upp till Vita Hästen som ligger sjua så kvällens match kan ändra en hel del i tabellen för Haparandaklubben. Igår gick klubben ut med att de värvat James Sixsmith från Södertälje men han finns inte med i kvällens trupp, det gör däremot den nyss uttagne målvakten till JVM, Samuel Ward. 
 
Vad tror du om kvällens match?