Rutinerad målskytt till Hudiksvall

Hudiksvall har ett bra lag på pappret men nu har klubben ändå valt att förstärka truppen inför allettan. 
 
Valet föll på den rutinerade forwarden Henric Höglund som senast kommer från spel i DIV2-laget Kils AIK där han även hade en tränarroll men hans senaste klubb på den här nivån var Nyköping där han gjorde 36 poäng på 24 matcher förra säsongen. 
Han är en ledare både på och utanför och har varit med i dessa sammanhang tidigare men även högre upp. På många sätt är han mycket lik Magnus Nilsson vår lagkapten, vältränad med bra ledaregenskaper, så det blir även en utbildning för våra yngre spelare över vad som krävs, säger Hudiksvallstränaren Fredrik Johansson i ett pressmeddelande. 
 
 
Det här känns som en värvning som kan gå lite hur som helst, det är oklart hur formen är på 36-åringen men han har mycket rutin i bagaget och är en erfaren målskytt som gjorde 20 mål i Hockeyettan så sent som förra säsongen. Höglund har spelat 41 matcher i Elitserien men han har gjort mest avtryck i allsvenskan där det blivit 239 framträdanden, senast i Karlskrona säsongen 12/13 då det blev 14 poäng på 38 matcher. Jag blev imponerad av Höglund när han spelade i Vita Hästen säsongen 11/12 men det har gått några år sedan dess och frågan är som sagt var hur det är med formen. 
 
Vad tycker du om den här värvningen?
 
1
Mathias

Känns som en bra värvning. Behövs en stor spelare! Tror inte det är någon fara med formen :)