NHL-rutin till Mora

Mora vill hålla sig kvar i den absoluta toppen av Hockeyallsvenskan och man hoppas att klubbens senaste värvning ska hjälpa dem med det. 
 
Det såg ut som Yan Stastny skulle hamna i Modo men idag blev forwarden alltså klar för allsvenska Mora istället. Den 32-årige forwarden kommer senast från spel i tyska Nürnberg där han gjorde 23 poäng på 32 matcher förra säsongen, men under hösten har han varit klubblös. 
Det här är en spelare som har den mentalitet och rutin som vi letat efter hela tiden, säger Moras tränare Jeremy Colliton till klubbens hemsida. 
 
 
Statsny har inte samma meriter som brodern Paul eller fadern Peter men han har ändå hunnit samla på sig en hel del rutin, 2002 draftades han av Boston och säsongen 2005/06 fick han göra sin NHL-debut. Mellan 2005-2010 blev det totalt 91 matcher i världens bästa liga men han gjorde även 239 matcher i AHL under samma period. Under Lockoutsäsongen 04/05 fick han chansen att representera USA i VM och det gjorde han även 2006 och 2011. De två senaste säsongerna har han spelat i tyska högstaligan vilket har resulterat i 61 poäng på 77 matcher (inklusive slutspel) så det är knappast en duvunge som Mora värvat. 
 
Vad tycker du om den här värvningen?
1
Micke L

Riktig klassvärvning, nu kommer Mora ha HAs vassaste back (Mitchell ) och HAs vassaste spets , stämmer det att dom ska ha in 1 el 2 klassbackar så finns det nog inget som stoppar dom under 2a halvan av HA . Tänk om SSK haft de laget😞