Pantern lånar allsvensk spelare

IK Pantern har öppnat säsongen väldigt bra och nu väljer man att förstärka truppen med en lovande spelare. 
 
Det är forwarden Viktor Lundberg som är klar för spel i Malmöklubben, han kommer senast från allsvenska Karlskrona där han spelat 8 matcher den här säsongen. 19-åringen med rötterna i Lund är en lovande forward som gjort hela åtta poäng på två matcher med KHK:s J20-lag under hösten och som nu behöver mer speltid på seniornivå för att fortsätta utvecklas och då är Pantern ett perfekt alternativ. Lundberg kan spela med Pantern från och med ikväll och fram till den siste Januari. 
 
Viktor behöver få speltid och nu när vi får in Kelsey så blir det tufft. Vi tror att detta är en bra lösning för alla parter och det kan bli en bra utveckling för Viktor. Det är dock viktigt att nämna att Viktor fortfarande är KHK:s spelare, säger Tobbe Karlsson till Karlskronas hemsida. 
 
I Pantern finns en hel del andra spelare som jagar en allsvensk plats, bland annat har de forwardsduon Robin Dahse/Patrik Blomberg, båda har fått speltid i Malmö den här säsongen men håller till i Pantern för att få en större roll och det känns som något som gynnar både Malmö och Pantern.