Landslagsman till Haninge?

Haninge Anchors är ett av lagen i den så kallade "Stockholmsserien" som det snackas minst om men klubben stod för en fin debutsäsong i Hockeyettan och nu gör man sig redo för säsong nummer två. Truppen ser hyfsat stark ut och idag hade man en överraskande förstärkning på isen, forwarden Emil Alengård fanns med  när laget föll med 2-3 mot Köping, han startade i förstakedjan tillsammans med Robin Sjörén och Stefan Pettersson.
 
Det blev bara en säsong i Skövde för Alengård. Foto: Alexander Viktorson
 
Än så länge verkar det oklart om Alengård kommer skriva på för klubben men om han gör det så får Anchors in en spelare som skulle ta en plats i varje Hockeyettanlag (ja, tillochmed i Real SSK), han har samlat på sig gott om rutin från spel i klubbar som Mjölby, Vita Hästen och nu senast Skövde & har även spelat över 50 A-landskamper för Island. 27-åringen från Linköping är en allround forward som är bra i båda zonerna och som dessutom kan stå för en hel del poäng, på 224 Hockeyettanmatcher har det blivit 53 mål och 121 assist vilket är en imponerande siffra.
1
Urban

Om detta stämmer gör Haningen en kanon värvning,i allettan förra säsongen vart han Skövdes klart bästa spelare.Otrolig arbetsmoral och han håller alltid en hög nivå!