Karlskrona värvar från Hockeyettan

KARLSKRONA HAR GJORT KLART MED EN NY SPELARE. 

 
Det är målvakten Sammy Gustafsson som är klar för den allsvenska serietvåan, han kommer senast från Hockeyettanlaget Östersund där han gjort helt okej från sig under säsongen. 26-åringen slog igenom i Lindlöven för några säsonger sedan och har tidigare även spelat i både Kiruna och Sundsvall men nu är det alltså Karlskrona som gäller för resten av säsongen. 
- Först och främst ska det sägas att vi är väldigt nöjda med både Timo och Patrick, det handlar inte om att ersätta dem på något sätt. Vi är väldigt trygga med våra målvakter men Timo ska snart få barn och Patrick ska spela i landslaget så vi behöver få in en målvakt som kan backa upp våra egna målvakter, säger målvaktstränaren Anders Palm till klubbens hemsida. 
 
Det här är helt klart ett uppsving för Gustafsson, nu får han träna med en allsvensk klubb och det kan säkert bli en del speltid medans de andra burväktarna tvingas stå vid sidan av. Samtidigt känns det inte som en jättetung förlust för Östersund, de har redan en riktigt bra målvakt i form av Johan Berge, så sent som igår räddade han 34 skott och höll nollan mot Huddinge.