Norrlagen har vaknat

VI SKA INTE BARA STIRRA OSS BLINDA PÅ HUDDINGE, PANTERN OCH SUNDSVALL UTAN DET FINNS ANDRA LAG ATT HÅLLA KOLL PÅ. UPPE I NORR HAR TVÅ LAG BÖRJAT VAKNA TILL LIV. 

 
Kalix vann gårdagens match mot Visby/Roma med hela 8-5 och idag hade jumbon ännu en chans att knappa in på de andra lagen när Wings kom på besök. Det känns som man har börjat få igång spelet på ett bra sätt och det blev vinst även idag, den här gången var det Viktor Sandberg som blev stor matchhjälte när han satte avgörande 3-2 i förlängningen och nu ligger laget sjua i tabellen, bara en poäng efter femman som är just Wings. 
Trots tabelläget har Kalix gjort lika många mål som serieledande Sundsvall, men det kanske säger mer om topplaget än om Kalix.. 
 
Medans Kalix sakta krigar sig uppåt i tabellen så börjar Piteå ge sig in i toppenstriden, idag slog man Visby/Roma med 4-3 och nu har de bara en poäng upp till Sundsvall samtidigt som man gått förbi både Huddinge och Östersund. I dagens match klev Joakim Högberg fram och gjorde två mål vilket tar upp honom i delad skytteligatopp med Huddinges Niclas Lehmann
 
För Kalix lär det inte bli en topplacering men Piteå är verkligen ett lag att ta på allvar, det såg lite tveksamt ut tidigare under säsongen men man blir vassare och vassare så nu ska varken Sundsvall eller Huddinge ta seriesegern som en självklarhet.