Ny serieledare i allsvenskan

IKVÄLL SPELADES BARA EN MATCH I HOCKEYALLSVENSKAN NÄR TIMRÅ BJÖD IN FORMSTARKA KARLSKRONA TILL KAMP.

Timrå har haft en riktigt svag säsong men ikväll fick man en bra start, efter 47 sekunders spel gjorde Emil Berglund 1-0 och man höll den ställningen till det var två minuter kvar av mittenperioden, då klev KHK:s Filip Cruseman fram och satte sitt sextonde mål för säsongen och matchen var helt öppen inför den tredje perioden. I den tredje perioden höll båda lagen tätt bakåt och det hela fick avgöras på straffar där gästernas Vyacheslav Trukhno kunde säkra två poäng samtidigt som Patrick Galbraith spikade igen KHK-kassen. I och med kvällens seger tar sig Karlskrona upp på förstaplatsen men man har en match mer spelad än de andra topplagen, omgången drar ju igång på allvar först imorgon.

För Timrå ser det ganska mörkt ut men man tog en viktig poäng och nu hittar vi dem på en elfteplats, fyra poäng ifrån åttondeplatsen.