Vita Hästen lånar back

VITA HÄSTEN HAR SLÄPPT IN TOLV MÅL PÅ DE TVÅ SENASTE MATCHERNA OCH NU VÄLJER KLUBBEN ATT AGERA - EN NY BACK ANSLUTER. 

Den allsvenska nykomlingen har vänt blicken norrut och hittat backen Markus Pettersson som senast kommer från spel hos Skellefteå där det blivit 14 matcher (0 poäng) i klubbens A-lag under säsongens gång. 18-åringen ses som en stor talang men har haft lite svårt att ta en plats hos de svenska mästarna, i J20-laget har det däremot blivit 27 poäng på 55 matcher under de två senaste säsongerna. Ett bevis på att han är lovande är det faktum att Anaheim valde honom som sitt andraval i förra sommarens draft, bara kanadensaren Nick Ritchie valdes före svensken. 
Markus är en mycket intressant spelare som vi fått möjligheten att låna av Skellefteå så här i slutet av säsongen. En back skolad i Sveriges främsta hockeyklubb borgar för kvalitet trots ung ålder, säger Vita Hästens VD Fredrik Jensen till klubbens hemsida. 
 
 Anaheim har stora förhoppningar på backen. 
 
Jag vet inte så mycket om hur Pettersson är som spelare men det känns som en hungrig och talangfull spelare som verkar kunna bidra i både offensiven och defensiven, det senare är det viktigaste för Vita Hästen i nuläget. Backen ansluter till Hästen imorgon och det är fortfarande inte helt klart hur länge han kommer stanna i Norrköping. 

VAD TYCKER DU OM DET HÄR BACKLÅNET? 

1
Daniel D

Det här borde innebära att Ackered får stanna i Anchors resten utav säsongen ?

Svar: Chansen har inte blivit mindre iaf!
Benjamin Lindkvist