Hockeyettanlagen värvar

HÄR KOMMER DE SENASTE NYHETERNA FRÅN HOCKEYETTAN. 
 
Åker/Strängnäs imponerade när man lyckades knyta till sig forwardsesset Björn Jonason från Vimmerby och nu har man gått ut med att en ny spelare kommer spela i laget, åtminstonde under försäsongen. Det är kanadensaren Troy Barss som bjudits in på en try-out under Augusti och sedan återstår det att se om den 25-årige forwarden kommer få ett kontrakt med klubben. 
 
Helsingborg har fått fart på sitt lagbygge och idag har man gått ut med sina två senaste värvningar, det är backen Oskar Bokvist (Väsby) och forwarden Kevin Eriksson (Lund) som ansluter till Skånelaget. Bokvist kommer senast från sin första säsong på seniornivå och under den stod han för åtta poäng på 33 matcher medans 24-årige Eriksson mäktade med 32 poäng på 38 spelade matcher i division 2 med Lund. 
 
Teg har förlängt kontraktet med forwarden Daniel Palmebjörk som nu går in på sin fjärde säsong i klubben, han har tidigare även spelat en del matcher med stadens stora lag (Björklöven) men det är annars i Teg som 23-åringen spenderat den mesta tiden som seniorspelare. 
 
Ett minst sagt bekant ansikte är tillbaka i Enköping, det är backen Andreas Lindqvist som valt att flytta hem till Sverige efter att ha spenderat slutet av förra säsongen i norska Tønsberg Vikings. 26-åringen startade förra säsongen i Enköping och har sedan tidigare spelat åtta hela säsonger i klubben så det är knappast någon rookie som klubben plockat in. En spelare som lämnar ESK är målvakten Marcus Hellgren Smed, han är klar för spel i Mörrum, i Enköpingströjan blev det totalt 16 matcher för 21-åringen förra säsongen.