Asplöven förstärker offensiven

ASPLÖVEN HAR LAGT EN NY PUSSELBIT I SITT LAGBYGGE. 
 
Haparandalaget Asplöven är alltid lite i bakgrunden jämfört med andra lag men det känns som man inte ska räkna ut dem (den här vintern heller) för man brukar ha en förmåga att överraska och motbevisa alla så kallade experter som tippar dem som ett lag i den absoluta botten. Idag gick klubben ut med en förstärkning som borde ge lite offensiv styrka till laget, Simon Olsson är tillbaka i klubben. 
Kul att komma tillbaka till Haparanda och till en riktig vinter. Ska bli otroligt intressant att vara en viktig del av Asplövens nya satsning som förhoppningsvis leder till en högre nivå för laget och för min egen del säger nyförvärvet till klubbens hemsida. 
 
Olsson kommer senast från en lyckad säsong i norska högstaligan med Lørenskog där han stod för 40 poäng på 42 matcher i grundserien. Den 25-årige forwarden debuterade i allsvenskan med Rögle säsongen 2010/11 och var även med och spelade upp klubben till SHL innan han flyttade vidare till Örebro, BIK Karlskoga och även Asplöven där han stod för 32 poäng på 47 matcher säsongen 13/14 och nu är han alltså tillbaka i klubben igen. 
 
Det här känns som en av Asplövens bästa värvningar under början av sommaren och Olsson borde få en nyckelroll i Per Kenttäs lagbygge.