Rutinerade förlängningar

UNDER DAGEN HAR TRE RUTINERADE SPELARE FÖRLÄNGT MED SINA KLUBBAR. 

Uppe i Umeå har Björklöven gjort en viktig förlängning när forwarden Stefan Öhman skrev på ett nytt kontrakt. Den snart 39-årige centern stod för en väldigt fin säsong och var bäste svensk i poängligan med 41 pinnar (19 mål) på 51 spelade matcher. Öhman debuterade i klubbens A-lag redan säsongen 1995/96 men hade varit ute på vift många år men sedan 2013 är Umeå hans hemadress och Björklöven hans klubb. Det nya kontraktet ska enligt klubbens hemsida gälla de två kommande säsongerna. 
Det känns oerhört bra att Stefan Öhman förlängt sitt avtal med Björklöven. En ledare både på och utanför isen som föregår med gott exempel i alla lägen, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida. 
 
Ett annat lag som förlängt med en viktig spelare är BIK Karlskoga, de har signat nytt kontrakt med backklippan Martin Thelander som ska gå in på sin trettonde säsong i klubbens A-lag. Thelander spelade bara 33 matcher och noterades för 16 poäng men nu hoppas man på att han ska få gå skadefri. 
En kulturbärare som stannar i minst två år till. Martin är en mycket viktig spelare för oss, både på och utanför isen. Han visar med dagens påskrift vilket stort BIK-hjärta han har, säger klubbchefen Torsten Yngveson till klubbens hemsida. 
 
Även i Hockeyettan förlänger spelare sina kontrakt, Hudiksvall har förlängt kontraktet med backen Mathias Eriksson som nu ska gå in på sin åttonde raka säsong i moderklubbens A-lag. Eriksson är kanske ingen spetsspelare men han har ändå en viktig roll som kulturbärare och i supporterleden är backen väldigt populär. 
Hudiksvall är staden jag är uppväxt i och för varje år blir vi lite bättre och på den resan vill jag vara delaktig i, så det var ett ganska lätt val, säger Eriksson till klubbens hemsida.