Anchors förstärker offensiven

Haninge förstärker offensiven med en rutinerad spelare. 
 
Så sent som igår kunde ni senast läsa om hur det går för Haninge med deras lagbygge men det finns fortfarande en del tomma platser i truppen och nu har man tillsatt en av dem. Det är en centerplats som getts till Magnus Kullerback, som senast kommer från spel i Wings som han var med att spela kvar i Hockeyettan tidigare under våren. 
Vi har letat efter en erfaren center som kan producera poäng och Magnus Kullerback har de egenskaperna. Han vet vad som krävs för att vara framgångsrik i hockeyettan. Vi både tror och hoppas att Kullerback kommer att vara en ledande spelare i Haninge kommande säsong, säger tränaren Niklas Flodin till klubbens hemsida. 
 
Trots att Kullerback bara är 26 år så har han hunnit med en hel del, säsongen 07/08 gjorde han seniordebut i Hedemora och sedan bar det av till Borlänge där han spelade tre säsonger. Efter tiden i Borlänge blev det en flytt till Enköping där forwarden gjorde 165 poäng på 167 matcher vilket gjorde att Väsby värvade honom. Förra säsongen inleddes alltså i "vilda Väsby" men efter säsongens slut för klubben så lånades han tillbaka till Enköping för att sedan avsluta i Wings där han stod för elva poäng på tio kvalseriematcher. 
 
Nu är det alltså Haninge som gäller för 26-åringen och känslan är att han kommer bli väldigt viktig för sitt nya lag. Det ska bli intressanta att se hur han kommer fungera i sin nya omgivning men visst ligger en hel del av klubbens öde i hans händer - levererar inte de tilltänkta nyckelspelarna så kan man få svårt att hävda sig.