Uppgifter: Asplöven värvar forward

Haparandalaget sägs förstärka offensiven inför säsongen. 
 
Asplöven har på något vis lyckats hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan i flera säsonger men för ett par månader sedan tog det slut och nu får man sikta in sig på att spela i Hockeyettan igen. Hittills har man legat ganska lågt på marknaden men nu har jag fått lite uppgifter om att man är överens med forwarden Roman Semjonovs, som senast kommer från spel i danska Ålborg Pirates där han avslutade säsongen. 
 
Den 21-årige forwarden startade säsongen i Arboga där han var en av lagets bästa spelare men efter att ha producerat 29 poäng på 32 matcher flyttade han till Ålborg där han avslutade säsongen med att göra fem poäng på totalt elva matcher. Sedan tidigare har Semjonovs, trots sin ålder, hunnit med att spela över 100 matcher i Hockeyettan men det här blir första gången som han spelar seniorhockey i någon annan svensk klubb än Arboga.
 
Det här känns som en bra värvning, Semjonovs är en offensivt skicklig spelare som nu får chansen att spela i den norra serien (som faktiskt känns som en av de hetaste) och det ska bli intressant att se hur han kommer fungera i sin nya miljö.