Förändringar i Troja

Den allsvenska nykomlingen har påbörjat sitt lagbygge. 
 
Nu har glädjen över ett allsvenskt avancemang utbytts till ett hårt och intensivt arbete med att få ihop ett slagkraftigt lag till hösten. Idag gick Troja/Ljungby ut med att fyra spelare inte kommer följa med laget till nästa säsong, det handlar om backen Jesper Eriksen och forwardstrion David Laudius, Mikael Roslund och Niclas Lehmann
Med tanke på att vi har avancerat och har en riktigt fin säsong bakom oss så är det såklart några svåra beslut att ta när man plockar bort spelare som fungerat fint i truppen och varit högst delaktiga till vårt avancemang. Men vi har ambitionen att förstärka den trupp som vi har i nuläget och därför gör vi dessa förändringar, säger tränaren Pelle Svensson till klubbens hemsida. 
 
Här är jag faktiskt lite förvånad, jag trodde att både Eriksen och Lehmann skulle följa med laget upp till allsvenskan men det verkar som att den sistnämnde tidigt bestämt sig för att spela någon annanstans nästa säsong. En annan spelare som också lämnar laget är Stefan Söder, den 27-årige forwarden är nämligen skrivit på ett kontrakt med IK Pantern.