Kristianstad testar poängspelare

Hockeyettanlaget ser ut att förstärka truppens offensiva styrka. 
 
De flesta tippar Kristianstad högt i Hockeyettan, man har en stark trupp på pappret och nu verkar det som att man är påväg att göra en ny värvning som ger extra styrka till det offensiva spelet. Det handlar om Joonas Sammalmaa som får chansen att träna och spela med laget till och med den 3:e September. 
Det innebär att han spelar 7 matcher med oss och det är ett bra sätt för oss att se vart det leder. Joonas kom till stan inatt efter en del flygstrul, han tränar med laget kl 11:00 idag och spelar ikväll kl 19:00 mot Rödovre, säger sportchefen Jocke Johansson till klubbens hemsida. 
 
Sammalmaa kommer senast från spel uppe i Hudiksvall där han gjorde succé, 26-åringen stod för 41 poäng på 39 matcher och var en av lagets bästa spelare. Jag har svårt att tro att den spelskicklige forwarden inte kommer spela tillräckligt bra för att få skriva på ett kontrakt när hans try-out är över. Forwarden har tidigare spelat närmare 200 matcher i den finländska andraligan och säsongen 2013/14 spelade han två matcher när JYP vann European Throphy.