Meriterad spelare till Hockeyettan

KRIF förstärker offensiven. 
 
Sakta men säkert har KRIF fått form på sitt lagbygge och även om säsongen närmar sig med stormsteg finns det fortfarande ett par lediga platser i truppen. Idag gick klubben ut med nyheten att forwarden Miika Heikkilä skrivit kontrakt med Hockeyettanlaget. 
En bra tränad rightare med ett bra skott, precis vad vi sökt under en längre tid. Miika kommer till Ronneby på måndag kväll och tränar med laget på tisdag. Han spelar i helgens cup i Kristianstad, säger sportchef Micke Johansson till klubbens hemsida. 
 
Heikkilä är bara 25 år men han har redan hunnit med en hel del, säsongen 2013/14 stod han för en start debutsäsong i den finska andraligan och redan säsongen efter fick han chansen att debutera i SM-Liiga. I landets bästa liga har forwarden spelat totalt 88 matcher och så sent som i vintras spelade han 30 matcher i serien, 14 med Tappara och 16 med KooKoo. 
 
På pappret är det här en väldigt bra värvning, Heikkilä är en allround spelare som både kan göra mål och hitta sina medspelare på ett bra sätt. Det är svårt att veta hur han kommer fungera i ett svenskt lag men känslan är att han borde lyckas bra på den här nivån.