Talang till Hockeyettan

Kristianstad förstärker truppen ytterligare.
 
Igår tog laget en stabil bortaseger mot Kumla och det mesta har gått KIK's väg den här säsongen, efter tretton omgångar ligger man tvåa i den södra allettan och chansen är stor att vi får se laget i den kommande kvalserien. Truppen ser stark ut, man har en fin bredd och idag fick man in en så kallad "spetsspelare", klubben lånar in forwarden Marcus Sirén från allsvenska Mora. 
Marcus är en skicklig forward med en ljus framtid. Han behöver spela i offensiva situationer för att utvecklas, något vi inte kan erbjuda honom här. Marcus kommer därför att lånas ut till Kristianstad för resten av säsongen som slåss i toppen av HockeyEttan, säger Moratränaren Jeremy Colliton till klubbens hemsida. 
 
Det här får ses som en riktigt fin förstärkning, den 19-årige forwarden är en väldigt lovande spelare som fått chansen att spela sexton matcher i Hockeyallsvenskan under vintern. Sirén har även hunnit spela en del i Hockeyettan, han fick spela nio matcher som utlånad till Östersund, det resulterade i elva poäng vilket i sin tur är ett rätt bra bevis på att han håller bra klass på den här nivån.