Anchors förstärker truppen

Haninge lägger en ny pusselbit i sitt lagbygge. 
 
Hockeyettanlaget från Stockholm har kommit väldigt långt med sitt lagbygge men det finns fortfarande några lediga platser och idag har man gått ut med nyheten att målvakten Axel Feichter ansluter till laget. Feichter kommer senast från spel i Salzburgs B-lag där han spenderat den gångna säsongen. 
Det känns bra att vara tillbaka i Haninge. Senast jag spelade i Haninge var under mitt första juniorår så det känns givetvis speciellt att återvända, säger nyförvärvet till klubbens hemsida. 
 
Den 23-årige målvakten har, trots sin ålder, hunnit med en hel del. Säsongen 2012/13 valde han att byta spel i Nynäshamns juniorlag mot att testa lyckan nere i Salzburgs organisation och där skulle han få spendera mycket tid i klubbens olika juniorlag och reservlag men konkurrensen var tuff och Stockholmaren lyckades inte så sig in i A-laget på allvar. 
 
Salzburg är ett riktigt storlag som har väldigt bra förutsättningar och det kan säkert göra att Feichter blivit en bättre målvakt sedan han lämnade Sverige, om så är fallet får vi se om ett par månader när seriespelet drar igång. Lagets andra målvakt är talangen Robin Christoffersson som lånas in från Södertälje men det känns som att nyförvärvet från Österrike har goda chanser att få mycket speltid.