Färjestad värvar från mästaren

Division 1-laget fortsätter att förstärka truppen med SDHL-spelare. 
 
För en tid sedan kunde ni läsa om att Färjestad förstärkt truppen med två spelare från HV71 och idag har man gått ut med nyheten att man även värvar en spelare från de svenska mästarna, Djurgården. Det handlar om backen Delaney Middlebrook som senast kommer från en säsong i Stockholm där hon noterades för två poäng på 31 matcher. 
Jag ville fortsätta spela hockey i Sverige samtidigt som jag kan studera för en Magisterexamen i marknadsföring. Färjestad gav mig möjligheten att kombinera studier vid Karlstads Universitet med spel i klubben. Färjestad har en stark hockeytradition och jag är glad över att få spel i en klubb med målsättningen att nå SDHL, säger backen till klubbens hemsida. 
 
Middlebrook kom till Sverige inför säsongen 15/16 som spenderades i HV71 där hon stod för nio poäng på 37 matcher. Innan flytten till Europa har karriären ägt rum hemma i USA där hon bland annat spelat fyra säsonger i NCAA. Under sin tid i Sverige har 24-åringen inte direkt haft någon nyckelroll men nu när hon tar steget ner till Division 1 kan hon säkert få betydligt mer speltid och i längden kan det nog gynna hennes karriär. 
 
Färjestad har tydligt visat att siktet är inställd på att avancera till SDHL och det ska bli intressant att följa laget när säsongen drar igång om ett par månader.