Lovande spelare till Gotland

Visby/Roma förstärker laget på flera fronter. 
 
Ute på Gotland kan öns befolkning se tillbaka på en väldigt lyckad säsong som tillslut rundades av med att Visby/Roma kvalade till Hockeyallsvenskan. Att laget inte lyckades hela vägen är varken förvånande eller en besvikelse utan man ska vara väldigt nöjda med sin prestation, nu blickar man dock framåt och man gör det med att förstärka truppen - både på back & forwardssidan. 
 
Defensiven förstärks i form av William Garpenlöv som senast kommer från spel i Huddinge men säsongen inleddes i allsvenskan med Timrå, där han spelade elva matcher och noterades för en poäng. 
William är en duktig allround back med bra blick för spelet, fina förstapass och dessutom är han rightskytt vilket kommer kommer gynna inte minst vårt powerplay, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Garpenlöv räknas som en spelare med stor potential, den gångna säsongen avslutades med spel i Huddinge där 22-åringen stod för flera fina insatser och det ska bli intressant att se hur han kommer bygga vidare på det under tränaren Mike Beharrells ledning. 
 
Det är inte bara defensiven som förstärks, igår gick klubben ut med att forwarden Carl Ericson värvas in från KRIF där han stod för 18 poäng på 43 matcher. Ericson, som har IFK Täby som moderklubb, har tidigare spelat några matcher i serien med Borlänge men han har även spelat elva matcher i SHL med Leksand. 
Den gångna säsongen som var den första som senior så representerade Carl Kallinge/Ronneby och gjorde så med bravur. Vi är mycket glada att ha knutit Carl Ericson till Visby Roma. Utöver offensiva kvalitéer så är Carl stark på pucken och besitter en bra karaktär, skriver klubben på sin hemsida.