Målfarlig back till favoriten

Hockeyettanlaget förstärker truppen med ett intressant namn. 
 
Den gångna säsongen var Kristianstad ett av seriens bästa lag och siktet verkar vara inställt på att ta ytterligare ett steg och äntligen nå allsvenskan. Under våren och sommaren har man gjort en del bra värvningar och idag har klubben gått ut med ytterligare en. Den här gången är det backen Jonas Halvarsson som bestämt sig för att byta spel i Borlänge mot Kristianstad. 
Han har bra plusminus-statistik och är också en tilltänkt powerplayback. I vissa delar är Jonas väldigt lik Joel Persson i sin spelstil, inga jämförelser mellan dem i övrigt, säger sportchefen Jocke Johansson till Kristianstadsbladet. 
 
Trots att Halvarsson bara är 24 år har han hunnit med att spela närmare 200 matcher i serien och han kommer senast från sin poängmässigt bästa säsong. I Borlängetröjan noterades backen för 25 poäng vara 14 var mål under vintern och det hade säkert kunnat bli fler om han inte skadat sig under playoffspelet. 
 
Kristianstads lagbygge ser minst sagt intressant ut och tillsammans med Hudiksvall och Huddinge ser man ut att vara de största förhandsfavoriterna i Hockeyettan.