Tingsryd förstärker defensiven

Laget från de småländska skogarna lägger sin sista pusselbit på backsidan. 
 
Idag har Tingsryd gått ut med nyheten att man förstärker defensiven i form av backen Simon Karlsson, som därmed tar den sista platsen i lagets backuppsättning. Karlsson kommer senast från spel i Västerås men inledde den gångna säsongen i Södertälje. 
Vi har sett honom spela under säsongen och har sett att han mer och mer kommit tillbaka till det spel han hade tidigare. Han känner själv till föreningen sedan innan och jag tror att han med ett förtroende från oss och sin egen starka vilja kommer lyckas bra här, säger tränaren Magnus Sundquist till klubbens hemsida. 
 
Karlsson är en lovande back som debuterade i Hockeyallsvenskan med Malmö redan säsongen 2011/12, efter det spenderade han en säsong i OHL innan han var tillbaka i Sverige för att spela i Karlskrona. Efter en fullt godkänd säsong tog backen steget till HV71 men där blev det två skadefyllda säsonger och framtiden såg osäker ut men den gångna säsongen gjorde han bra ifrån sig, främst i Västerås, och nu är det tänkt att han ska fortsätta sin utveckling i Tingsryd. 
 
Om vi tar en titt på backsidan så är den relativt ung, den äldste spelaren är Niklas Enberg som fyllde 31 i februari medans den yngste backen är Daniel Norbe som fyller 22 senare i sommar. 
1
Staplats

Ska bli intressant att följa lagbygget.
Vi pratar lite om det i senaste avsnittet på http://staplats.se/

Svar: Intressant att höra vad ni tycker!
Benjamin Lindkvist