Allsvensk värvning av Vikings

Nybro fortsätter att förstärka laget med spännande nyförvärv. 
 
Under våren och början av sommaren har Nybro Vikings gjort en del lovande värvningar, så sent som förra veckan gjorde man klart med poängspelaren Markus Palmberg och idag har klubben presenterat en ny värvning. Det är forwarden Emil Larsson som ansluter till laget, han kommer senast från spel i Tranås men tillhörde allsvenska Oskarshamn. 
 Det känns väldigt bra att vara klar för Nybro. Jag är otroligt taggad att starta den nya säsongen då jag vill ha revansch efter den senaste säsongen som jag personligen inte är helt nöjd med. Jag har höga förväntningar på laget och vill vara en ledande spelare kommande säsong, säger forwarden till klubbens hemsida. 
 
21-åringen kommer som sagt var senast från Tranås där han noterades för 17 poäng på 31 matcher men säsongen inleddes i allsvenskan med Oskarshamn där han fick speltid i totalt elva matcher. För Larsson blir det här den första säsongen som han startar i Hockeyettan, tidigare har det varit spel i SuperElit eller Hockeyallsvenskan som inlett en säsong. 
 
Värvningen av Larsson känns som en bra förstärkning till ett redan bra och framförallt lovande lag, Nybro har något bra på gång och siktet borde vara inställt på att nå Allettan för andra säsongen i rad.