SHL

Dags för en nytändning?

Martin Johansson har haft en ganska tung säsong - kan det vara dags för en liten nystart?
 
Säsongen 2014/15 stod forwarden för en väldigt stark säsong i Örebrotröjan, Johansson noterades för totalt 49 poäng vilket gjorde att han fick debutera i Tre Kronor och framtiden såg minst sagt ljus ut. Förra säsongen fick han på nytt chansen i den blågula tröjan men den här vintern har det gått tungt för både Örebro och Johansson rent personligt, det blev "bara" 20 poäng på 44 matcher och nu står det klart att forwarden lämnar klubben. 
 
Enligt Hockeysverige.se så finns det ett antal SHL-klubbar som är intresserade av 29-åringen men det verkar även finnas intresse från utländska klubbar. Personligen hoppas jag att Martin har lite is i magen och inväntar hur det går i SHL-kvalet mellan Leksand och Mora. Under säsongen 07/08 lånades forwarden ut till Mora och det var där som han skulle få sitt rejäla genombrott, fram till våren 2011 stod han för 84 poäng på 123 matcher vilket tillslut ledde till att Brynäs värvade honom. 
 
Just Mora skulle kunna bli en bra nystart för den skicklige forwarden, om laget tar sig upp i SHL behöver man offensivt skickliga spelare med rutin och där passar Johansson in perfekt.