Favoriten tillbaka i Glysis

Ett bekant ansikte är klar för spel i Hockeyettan igen. 
 
Hudiksvall har imponerat under inledningen av säsongen, truppen ser stark ut men man väljer ändå att förstärka den ytterligare. I form av en spelare som lagets supportrar borde känna rätt väl. Det är Lars Lundin som lånas in från Nynäshamn, backen är tillgänglig för spel resten av grundserien. 
Eftersom backarna Magnus Larsson och Tommy Stenqvist har drabbats av svåra skador har vi valt att låna in Lars Lundin under en månad. Tanken är att övriga backar inte skall överbelastas och att vi även är rustade för att kunna hantera ytterligare skada eller sjukdom, säger sportchefen Pär Langer till klubbens hemsida. 
 
26-åringen är som bekant ett bekant ansikte i Glysishallen, backen spelade sina första matcher i klubben under säsongen 11/12 och har sedan dess hunnit med att spela tre hela säsonger med Hockeyettanlaget. Så sent som förra säsongen var han en av lagets främsta spelare och stod för 24 poäng på 33 matcher men valde sedan att flytta ner till Stockholm där spel i Hockeytvåan väntade. Nu är han alltså tillbaka i "ettan" igen och det här får verkligen ses som en fin förstärkning av Hudiksvall.