Succébacken tillbaka i Hockeyettan

Kristianstad förstärker truppen med en spelare från Hockeyallsvenskan. 
 
Ikväll är det dags för Hockeyettans "veckans match" där fokus är på heta fighter i serien, den här gången har turen kommit till derbyt mellan Tyringe och Kristianstad. Matchen kommer kunna ses gratis på ligans hemsida och jag tycker helt klart det är värt att ta en titt. 
 
Gästerna är ett av seriens mest topptippade lag men man har inte riktigt fått ordning på spelet. Inför kvällens match ligger laget sexa och även om det bara är några få poäng upp till en plats ovanför strecket finns det mer att kräva av Mats Lusth och hans gäng. Kristianstad har en väldigt stark trupp men nu har man valt att förstärka den ytterligare, det är backen Tobias Björklund som ansluter. Det är 24Kristianstad som gått ut med nyheten att 22-åringen ska vara klar för laget men det är ännu oklart om han kan göra debut redan ikväll. 
 
Björklund kommer senast från spel i Hockeyallsvenskan med Västervik men där lyckades han inte fullt ut och nu är backen tillbaka i Hockeyettan igen. Ni minns säkert hans framfart under förra säsongen då han var en av seriens främsta på positionen, och hade en stor del i Mariestads fina prestation då man nådde playoff 3. Det är inget snack om att den offensive backen har allsvenska ambitioner men det kan nog vara klokt att flytta ner till Kristianstad och försöka ta sig tillbaka till den nivån med ett lag som också siktar på att ta sig dit.