Allsvensk värvning av doldislaget

DIV3, Silly Season / Permalink / 0
Partille förstärker truppen med ett meriterat namn. 
 
Hockeyn kring Göteborg vimlar inte direkt av klubbar som håller hög kvalité, storlaget Frölunda tar all uppmärksamhet men det finns några klubbar som stretar på och kämpar för att utvecklas och ta sig framåt. Ett av dessa lag är Partille, som gör sin sjunde säsong i division 3. Tidigare har klubben spelat några säsonger i Hockeytvåan och säsongen 01/02 spelade man i Hockeyettan. 
 
Det verkar som att klubben gör något av en satsning att ta sig högre upp i seriesystemet, de senaste dagarna har truppen spetsats till med forwarden Pontus Gulldén (tidigare i klubbar som Borås, Varberg & Vimmerby) och det verkar även som att backen Tommi Juntunen är klar för spel i laget. Båda spelarna står nämligen uppskrivna på klubbens hemsida. Juntunen vore en riktig kanonvärvning, backen kommer senast från spel i allsvenskan med IK Pantern och 24-åringen har även hunnit med att spela ett par SHL-matcher med Frölunda. 
 
Även Gulldén är en värvning som håller hög klass, den gångna säsongen stod forwarden för 38 poäng i Varbergströjan innan han rundade av med att spela ett gäng matcher i Vimmerby där det blev åtta poäng på tio matcher. 24-åringen har Partille som moderklubb och borde bli lagets poängkung nu när han tar steget ner ett par divisioner. 
Till top