Hudiksvall förstärker offensiven

Hockeyettanlaget fortsätter sitt lagbygge inför den kommande säsongen. 
 
Hudiksvall hade som mål att nå kvalserien (och kanske ännu längre) men säsongen tog slut redan i playoffspelet och istället fick man sätta sig ned och fundera på vilken typ av lag man ska ställa upp med nästa säsong. Idag lade klubben nästa pusselbit i sitt lagbygge, den här gången med fokus på offensiven. Det är forwarden Sebastian Manberg som ansluter till Glysishallen, han kommer senast från spel i Vimmerby men har ett tidigare förlutet i ett helt gäng andra klubbar i Hockeyettan. 
Sebastian är en kraftfull forward med en gedigen utbildning från Skellefteås organisation som gjorde bra ifrån sig både på och utanför isen med Vimmerby förra säsongen, säger sportchefen Pär Langer till klubbens hemsida. 
 
Manberg är bara 23 år men han har redan hunnit med att spela en bra bit över hundra matcher i serien, han har dessutom gjort fyra matcher i Hockeyallsvenskan med Modo. Den här säsongen har spenderats nere i Vimmerby, där lyckades han inte fullt ut men stod ändå för 23 poäng på 40 matcher vilket får ses som en relativt bra notering. Manberg känns inte som någon direkt spetsvärvning utan förmodligen en spelare som tar plats i 2-3:e kedjan, han har dock potential att kunna bidra en hel del i offensiven.  
 
Idag gick Hudiksvall även ut med nyheten att tre av lagets spelare inte får förnyat förtroende, det handlar om målvakten Måns Swärdh, backen Niklas Lindmark & forwarden Christoffer Persson som därmed får fortsätta karriären på andra platser. En spelare som däremot får stanna kvar är Anton Hammargård, forwardslöftet går därmed in på sin tredje säsong i klubbens A-lag.