Prestigevärvningen förlänger

Nykomlingarna förlänger med en av sina främsta spelare. 
 
Kalmar gick in i förra säsongen med ett väldigt namnstarkt lag, man hade ett helt gäng rutinerade spelare men i början av januari spetsades truppen till ytterligare och nu står det klart att Adam Persson följer med laget upp till Hockeyettan. 
Persson kom in i laget vid nyåret och visade framförallt under playoff och kval vilken oerhört begåvad tvåvägscenter han är och kommer betyda mycket för laget i Hockeyettan, skriver klubben på sin facebooksida. 
 
 Persson lär bli en nyckelspelare även i Hockeyettan. 
Foto: Tove Dolff 
 
Det här är en väldigt fin förstärkning för nykomlingen, när han värvades in i början av året så var det något av en prestigevärvning. Den 23-årige centern spelade allsvensk hockey så sent som våren 2017 och det är inget snack om att han håller hög klass. På sina första månader i Kalmartröjan stod Persson för imponerande 28 poäng på 27 matcher och även om han förmodligen inte kommer producera riktigt lika mycket i Hockeyettan, lär han bidra en hel del i det offensiva spelet. 
 
När vi ändå är inne på Kalmar kan vi konstatera att backen Shaquille Hickey lämnar laget, den fysiskt spelande kanadensaren väljer att fortsätta karriären i Trollhättan. 
 
KALMARS TRUPP JUST NU
Målvakter - Andreas Henriksson
Backar - Niklas Dahlberg (NY), Anton Kellman, Jonas Karlsson
Forwards - Jarkko Oikarinen, Robin Dahlstedt, Linus Dahlstedt, Adam Persson 
 
Vad tycker du om Kalmars lagbygge?