Talang till Hockeyettan

Hockeyettanlaget plockar in en lovande spelare. 
 
De senaste säsongerna har Tim Harrysson varit en av Kumlas absolut viktigaste spelare men nu verkar det som att det ska bli ändring på den punkten. 26-åringen har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt och en hel del talar för att han kommer fortsätta karriären på något annat ställe. Dessutom har klubben gått ut med nyheten att man värvar in Jonatan Frykholm från BIK Karlskoga. 
Vi är väldigt glada över Jonatans beslut och konstaterar i och med detta att målvaktssidan ser minst sagt lovande ut, skriver klubben på sin facebooksida. 
 
Visst kan Harrysson bli en svår spelare att ersätta (om han nu lämnar) men Frykholm är utan tvekan en lovande spelare som har potential att lyckas. 20-åringen från Filipstad slog igenom i Örebros J20-lag under säsongen 16/17 och efter det fick han kontrakt med BIK Karlskoga. Där stod han i tolv av lagets matcher den gångna säsongen men han fick även spela ett par matcher med Lindlöven i Hockeyettan. Det är riskabelt att tokhylla en spelare innan han ens gjort en träning eller match men det här borde kunna bli säsongen då Frykholm visar att han kan spela bra även på seniornivå, i Karlskoga fick han oftast spela andra- eller tredjefiol. En vinter med mycket speltid kan ge honom den skjuts framåt han behöver. 
 
Trots värvningen av en lovande målvakt har Kumla en hel del att fundera på, man har bara fyra spelare med kontrakt och det lär bli några intensiva veckor innan försäsongen drar igång. 
 
Avslutningsvis vill jag tipsa er om två saker, dels att ni kan stötta bloggen genom att besöka vår patreonsida. Där kan man supporta bloggen med en symbolisk summa och samtidigt få chansen att vara med och diskutera allt möjligt om hockey, på den sidan. Det finns även planer att starta upp en facebookgrupp dit medlemmar från patreonsidan blir inbjudna och där snacket kan fortsätta. Dessutom vill jag tipsa er som bor i närheten av Norrköping att besöka Titans Restaurang och Sportsbar, där bjuds det på både god mat och en härlig stämning. Restaurangen är bloggens första samarbetspartner och vi tycker det är väldigt trevligt att ha dem med oss här. 
 
Länk till patreonsidan: https://www.patreon.com/user?u=10903975
Länk till Titans hemsida: http://titanssportbar.se/