"Vet vad vi behöver jobba på"

En av Hockeyettans nykomlingar har inlett försäsongen på ett lovande sätt. 
 
Nu är vi inne i en period av sensommaren då många av lagen i Hockeyettan inleder den avslutande fasen av försäsongen. Nu ska formen slipas med hjälp av träningsmatcher, ibland mot seriekollegor och ibland mot lag från högre divisioner. Nykomlingen Kalmar inledde häromdagen sin försäsong genom att ta sig an Oskarshamn och det skulle visa sig bli en rejäl utmaning. Det allsvenska laget tog ledningen i första perioden men efter pausvilan lyckades Kalmar både kvittera och sedan ta ledningen genom Niklas Dahlberg. Trots att Oskarshamn vände och vann efter en stark avslutning på matchen så visade Kalmar att det finns potential i laget. Något man kan bygga vidare på nu på onsdag då Tingsryd står för motståndet. 
 
Får Kalmar jubla även den här säsongen?
Foto: Tove Dolff 
 
 
Under gårdagen passade jag på att kolla hur läget är med nyförvärvet Jesper Sellin som fick chansen att göra debut i den rödgula tröjan i matchen mot Oskarshamn. 
 
För ett par dagar sedan var det dags för laget att göra sin första träningsmatch, hur kändes det att få göra debut i Kalmartröjan? 
Det kändes bra, första träningsmatchen är alltid seg. Man har inte hitta varandra ännu på isen och allt är nytt. 
 
Hur skulle du summera matchen mot Oskarshamn? 
Ett bra målvaktsspel, bra försvarsspel men inte lika framåt i anfall då Oskarshamn hade övertaget där. Annars måste jag säga att för att vara den första träningsmatchen så var det en godkänd insats av oss. Så nu vet vi mer vad vi behöver jobba på inför kommande match nu på onsdag mot Tingsryd. 
 
Har du hunnit få en uppfattning om Vilken roll du kommer få i laget? 
Det är lite för tidigt att svara på, vi har bara varit på is i en vecka så några roller har ännu inte visat sig. 
 
Hur har din första tid i Kalmar varit, har du börjat göra dig hemmastadd i staden? 
Första tiden i Kalmar har varit toppen, det är en fin stad med trevligt folk. Vi har flyttat in i en nybyggd lägenhet i ett nytt område så hittills så känns allting jättebra.