Vimmerby förstärker truppen

Hockeyettanlaget stärker upp offensiven inför allettans slutspurt. 
 
Det mesta har gått Vimmerbys väg den här säsongen men igår föll man, något oväntat, mot KRIF och man missade därmed chansen att toppa den södra Allettanserien. Förlusten gjorde att några av lagets supportrar säkerligen är lite deppiga idag men då svarar klubben med att ge en glädjande nyhet - man förstärker nämligen truppen. Klubbledningen har blickat västerut och hittat Viljami Wacklin som värvas in från den finska andraligan. 
- Vi har jobbat på det här ett tag nu och skönt att det äntligen är klart. Det är en offensiv center med ett bra spelsinne och vi hoppas att han kommer att bidra med en del poäng, säger sportchefen Daniel Stolt till klubbens facebooksida. 
 
Wacklin kommer senast från spel i Kiekko-Vantaa där han noterats för nio poäng på 24 matcher. Säsongen 15/16 stod 23-åringen för en fin debutsäsong på seniornivå men de senaste åren har det gått lite tyngre och nu hoppas både han och Vimmerby på att forwarden ska få ett lyft i Sverige. Kontraktet sträcker sig resten av säsongen och det verkar som att debuten sker redan imorgon då Visby/Roma står för motståndet. 
 
Jag kan varken säga bu eller bä om den här värvningen, känslan är att Wacklin snarare kommer bredda truppen än spetsa densamma men jag har haft fel tidigare och kan mycket väl ha det även den här gången. 
 
Vad tycker du om värvningen?