Tränarjakt i Pantern

IK Pantern ser ut att ha hittat en ny lösning på tränarsidan.
 
Malmölaget har knappast gått dåligt under inledningen av säsongen, efter 32 spelade matcher ligger man femma i Hockeyallsvenskan. Trots det ser man ut att göra ändringar i sin organisation, tränaren Håkan Åhlund har varit i hetluften den senaste tiden och nu skriver Expressens Mr Madhawk att klubben sparkat honom. Siktet på en ny tränare verkar vara på gång och huvudspåret sägs vara inriktat på Joby Messier
 
Låter namnet bekant? Det är inte så konstigt eftersom Joby är kusin till Mark Messier, den tidigare NHL-legendaren som vann Stanley cup hela sex gånger. Den 47-årige kanadensaren har inte ett lika rikt CV som sin kusin men har ändå hunnit med en hel del, som spelare debuterade han i NHL säsongen 1992/93 och de tre kommande åren skulle spenderas i New York Rangers organisation. Säsongen 95/96 tog han ett uppehåll från hockeyn men rundade sedan av karriären med två säsonger i IHL där det blev 29 poäng på 68 matcher. 
 
Messier på den tiden då han spelade i New York Rangers. 
 
Den meriterade kanadensaren är ganska orutinerad som ledare men kommer senast från ett uppdrag nere i Schweiz och nu ser han alltså ut att skaffa sig mer erfarenhet i Hockeyallsvenskan med IK Pantern. Malmölaget spelar sin nästa match imorgon då Troja-Ljungby kommer på besök. Det återstår att se om Messier finns med i båset då.