0

Talang får try out

Kalmar ser över sin forwardssida inför säsongen. 
 
Kalmar är ett av lagen i Hockeyettan som kommit längst med sitt lagbygge men än verkar klubben inte vara helt nöjda. Idag har man nämligen gått ut med nyheten att man ger Felix Carlsson chansen att visa upp sig, forwarden får ett try out kontrakt med nykomlingen. 
 
 
 
Carlsson kommer senast från spel i USA med Idaho IceCats som håller till i WSHL, där noterades han för 35 poäng på 48 matcher. 21-åringen är ursprungligen från Kalmar men har fått en hel del av sin utbildning inom hockeyn i grannstaden Oskarshamn, där spenderades totalt fyra säsonger på juniornivå men under den sista vintern fick han även chansen att göra ett inhopp med A-laget i Hockeyallsvenskan. 
 
I och med värvningen har Kalmar hela femton forwards så bredden i offensiven lär det inte vara något större fel på. Det kan vara värt att notera att förutom lagets senaste tillskott har man även en spelare på lån, det är Fredrik Wink som till vardags håller till Sollentuna. Det är svårt att veta vilken klass Carlsson håller men jag ska försöka få till en intervju med honom så att både undertecknad och ni läsare får lite bättre koll på vad han är för typ av spelare. 
 
 
 
Hoppa gärna in och ta en titt på nallebudet, bloggens senaste samarbetspartner!