Strömberg stannar i Vita Hästen

Idag gick Norrköpingslaget ut med en nyhet inför nästa säsong. 
 
Vita Hästens säsong är inte slut än, det återstår minst en match men man blickar redan framåt. Idag gick klubben ut med ett pressmeddelande där de berättar att man förlänger kontraktet med tränaren Leif Strömberg, det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2019/20. 
- Det känns jättespännande, det var ett enkelt val att förlänga med Vita Hästen. Jag gillar staden Norrköping och klubben. Det känns väldigt bra att utmana och få vara med Vita Hästens väg framåt, säger Strömberg i pressmeddelandet. 
 
Strömberg står i Vita Hästens bås även nästa säsong. 
Foto: Hamza Kücükgöl 
 
Det här får ses som en nyhet som borde göra de flesta av lagets supportrar glada, Strömberg kom in och gav laget ny energi vilket i sin tur gjorde att man poängen började rassla in. Under en period var man hela seriens formstarkaste lag och även om det gått lite tyngre på slutet finns fortfarande chansen att nå en topp-8 placering vilket var klubbens mål med den här säsongen. 
 
När vi ändå är inne och snackar om tränarnyheter så kan vi berätta att Nybro valt att bryta med Andreas Holfelt som får lämna sitt uppdrag efter ungefär 4,5 säsonger. Holfelt är en riktig Nybrolegend som även spelat många säsonger i Vikings, han var med på den tiden då laget höll till i Hockeyallsvenskan och med sina 378 matcher är han trea genom tiderna i föreningen. Jag tycker egentligen inte att Nybro har gjort en dålig säsong, det blev respass mot Boden redan i playoff 1 men laget slutade trea i grundserien (med lika många inspelade poäng som Kristianstad) vilket får ses som mer än godkänt.