Allsvensk talang till Gotland

Visby/Roma förstärker truppen med en lovande spelare.
 
Gotlands bidrag till Hockeyettan kommer från en säsong som inte riktigt så bra som man hoppats på men nu siktar laget framåt och idag har klubben gått ut med en förstärkning som borde göra supportrarna glada. Det är den lovande backen Martin Lindberg som ansluter på lån ifrån BIK Karlskoga. 
Visby Roma ser stor utvecklingspotential i Martin och vi är övertygade om att Martin kommer att stärka upp backsidan på ett bra sätt den kommande säsongen, skriver klubben på sin hemsida. 
 
Lundberg kommer som sagt var senast från Karlskoga och han har en väldigt händelserik säsong med sig i bagaget. 20-åringen fick chansen att debutera i Hockeyallsvenskan, där blev det totalt 18 matcher men han gjorde även ett dussintal matcher med Örebros J20-lag samt fjorton med Karlskronas J20. Den här säsongen är det tänkt att han ska slå sig in på seniornivå och det kan nog vara klokt att ta några månader i Hockeyettan innan han är riktigt redo för att glida in på Nobelhallens is igen. 
 
Det är inte bara Visby/Roma som förstärker sin backsida, även i Forshaga har man tagit beslutet att se över sin defensiv. Dit ansluter backen Jesper Nordin och han kommer senast från Tranås, där han stod för 20 poäng på 39 matcher. Den 21-årige Hammarösonen har ett förlutet i Forshaga men har även hunnit med att debutera i SHL med Färjestad och den här vintern fick han även chansen att göra tre matcher i allsvenskan med Västervik. 
Vi känner stor stolthet att Nordin skrivit på för oss och han kommer bli en viktig kugge i vårat lagbygge, skriver klubben på sin facebooksida.  
 
Jag skulle säga att Nordin är en klassisk 3+ värvning, alltså en spelare som håller bra Hockeyettanklass men som har potential att bli ännu bättre och på sikt nå Hockeyallsvenskan.  
 
1
Måns Nilsson

Det var en felstavning från Visby Roma. Ska inte vara "baksidan" utan "backsidan".

Svar: Tack för infon, bra att du har ögonen med dig! :)
Benjamin Lindkvist