Allsvensk värvning av Hudiksvall

Hockeyettanlaget förstärker truppen med en väldigt lovande spelare. 
 
Hudiksvalls backuppsättning såg ut att vara mer eller mindre klar men idag har klubben gått ut med ytterligare en värvning på just den lagdelen. Det är talangen Lucas Byhlin som är klar för spel i Hockeyettanlaget. Han kommer senast från spel i Södertäljes organisation. 
Lucas är en utvecklingsbar back som kompletterar vår backsida bra där vi har en intressant blandning av yngre och lovande och äldre med erfarenhet. Han är en spelskicklig offensiv back som jag tror kommer göra mycket nytta hos oss, säger sportchefen Pär Langer till klubbens hemsida. 
 
Byhlin har Hedemora som moderklubb men har fått mycket av sin hockeyutbildning i Leksand, där han bland annat stod för imponerande 42 poäng på 50 matcher i klubbens J20-lag under säsongen 16/17. Den gångna säsongen inleddes i just i Leksand men sedan lånades han ut till Östersund under ett par matcher innan det blev en flytt till Södertälje. Väl i kringelstaden spenderades några veckor i J20-laget men han fick även chansen att visa upp sig på allsvensk nivå, där blev det elva matcher under grundserien följt av ytterligare fyra när det blev spel i slutspelsserien. 
 
Som ni hör är det här en lovande spelare, speciellt med tanke på att han inte ens har fyllt 20 år än. I och med den här värvningen borde backsidan vara komplett, klubben gick dessutom ut med att man bryter kontraktet med Filip Lander och Byhlin kanske kan ses som hans ersättare.