Nyckelspelaren förlänger

Nyköpingslaget förlänger med en av sina viktigaste spelare. 
 
Gripen Hockey stod för en fullt godkänd debutsäsong i Hockeyettan, det blev en sjätteplats i grundserien och i fortsättningsserien slutade man trea. Man var därmed aldrig ens nära att behöva kvala sig kvar. Under våren har man förlängt med en del spelare och under gårdagen gick klubben ut med att även Alexander Molldén stannar ytterligare en säsong. 
- En offensivt skicklig back, inte minst i powerplay och han vart snabbt en av lagets viktigaste spelare. Vi är mycket glada över att Alexander väljer Gripen & Nyköping igen, skriver klubben på sin hemsida.  
 
Precis som klubben skriver är Molldén en av lagets viktigaste spelare, han är bara 22 år men har ändå en hel del rutin och han borde få en nyckelroll även i höst. Backen stod för en mer än godkänd debutsäsong i Nyköpingslaget, han noterades för 14 poäng på 33 matcher men rundade sedan av säsongen genom att spela några veckor i Mörrum och där stod han för 12 poäng på femton matcher. 
 
I och med Molldéns signatur har Gripen tolv spelare så det återstår en hel del jobb innan säsongen drar igång. Känslan är att man kommer ha siktet inställt på att försöka nå allettan och gäller det att spelare som Gustav Berlin och Johan Mörnsjö väljer att stanna. Sedan vore det väldigt positivt om även Rasmus Hedström vill återvända att till Gripen, den lovande spelaren inledde den gångna säsongen i klubben men hamnade sedan i Huddinge där det blev sex matcher under den allsvenska kvalserien.