Östersund förstärker offensiven

Hockeyettanlaget värvar in ett bekant ansikte. 
 
Östersund har blandat och gett de senaste säsongerna. Man har siktat högt men inte riktigt lyckats leverera och den här säsongen tog äventyret slut mot Tranås, något som får ses som ett misslyckande. Nu verkar man ha siktet inställt på revansch och man kommer gå in i säsongen med många nya spelare. Under gårdagen gick man dock ut med en värvning där ett bekant ansikte presenterades. Det är forwarden Elias Bjuhr som är tillbaka i klubben han lämnade 2016. 
Elias är en stor profil både på och sidan av planen. Han är en spelare man älskar att ha i sitt lag men avskyr att möta på isen. Otroligt roligt att Elias väljer att återvända till oss, säger sportchefen Mikael Eriksson till klubbens hemsida. 
 
Bjuhr är en spelare som Östersundsfansen borde ha bra koll på, forwarden anslöt till klubben 2014 och gjorde succé direkt. Under sin första vinter stod han för 25 poäng och den efterföljande säsongen ökades siffran till 32. Efter två säsonger i klubben valde han dock att lämna och karriären fortsatte i Norge men han kommer senast från spel i den tyska tredjeligan där han stod för 40 poäng på 37 matcher den här säsongen. 
 
29-åringen är en relativt tung värvning, redan säsongen 07/08 fick han debutera i Elitserien med Modo och sedan dess har han även hunnit spela i klubbar som Nyköping och Olofström. Jag skulle säga att han var som bäst under sin tid i Nyköping men forwarden borde ändå kunna bidra med en hel del och det kan nog behövas. Just på forwardssidan har man nämligen tappat en del tunga namn, inte minst Nils Bergström som valt att lägga skridskorna på hyllan.