0

Spetsvärvning av nykomlingen

En av Hockeyettans nykomlingar värvar in en meriterad spelare. 
 
Det har snackats och skrivits mest om Kalmar men det finns ju en hel del andra intressanta nykomlingar som ska försöka etablera sig i Hockeyettan. En av de mer anonyma är Segeltorp, som kommer spela i den östra serien. Laget avancerade genom att sluta etta i kvalserien och nu har man kommit en bra bit på sitt lagbygge. Under tisdagen släppte de nyheten om att en väldigts skicklig spelare ansluter till dem. Det är ingen mindre än Adam Hansen som ska dra på sig den blåa tröjan till hösten. 
Eftersom jag har börjat jobbat på "riktigt" och kommer behöva resa en del i jobbet så skulle jag inte tiden att köra alla dagar i veckan. När sedan Micke (lagets tränare) hörde av sig och berättade om upplägget som Segeltorp tänkte köra, så kändes det skitkul att få fortsätta spela, säger backen till klubbens hemsida. 
 
Hansen kommer senast från spel i Huddinge där han var en av deras främsta spelare (han stod bland annat för 41 poäng) men för en tid sedan stod det klart att han inte skulle spela kvar där. 24-åringen är fostrad i Södertälje och hade stor del i klubbens allsvenska avancemang för ett par år sedan, han fortsatte sedan att spela med dem ytterligare en säsong och stod faktiskt för 16 poäng under grundserien. Det är med andra ord en riktigt skicklig spelare som nykomlingen lyckas knyta till sig. 
 
Utan att sätta allt för höga förväntningar på Hansen så är han på pappret en av östra seriens främsta spelare och jag tror att han skulle kunna spela allsvensk hockey om han bara ville och fick chansen. Istället blir det ytterligare en säsong i Hockeyettan och han ska gå in i den med ett väldigt intressant lag. Segeltorp har en del skickliga spelare i sitt lag och med tanke på att den östra serien inte är den starkaste har man kanske tillochmed chansen att vara med och nosa på en allettanplats. 
 
Som av en ren händelse har jag en intervju på gång med Christopher From Björk som är assisterande tränare i Segeltorp, förhoppningsvis kan den komma upp här någon gång under de kommande dagarna.