Toppspelare till Hockeytvåan

Mjölby förstärker offensiven rejält. 
 
Får några säsonger sedan var Mjölby ett stabilt division 1-lag som brukade bjuda på bra motstånd i östgötaderbyna mot Vita Hästen men sedan dess har det hänt en hel del. 2014 åkte laget ur serien och sedan dess har man hållt till i Hockeytvåan, den här säsongen slutade laget sjua i alltvåan och man var aldrig nära att ens nosa på en kvalserieplats. 
 
Som ni hör finns det inte jättemycket att glädjas åt i Mjölby men idag har klubben gått ut med en nyhet som borde göra lagets supportrar väldigt glada. Det är nämligen så att David Bremer återvänder till klubben. Den 24-årige forwarden kommer senast från spel i Hockeyettan med Tranås men är alltså tillbaka i moderklubben.  
- David har varit överst på listan över nyförvärv. Känns skitkul att få tillbaka honom och alla vet vad han kan göra för oss. Nu kan vi bygga vidare på detta och förhoppningsvis kan vi få in några mer starka namn, säger sportchefen Jacob Karlborg till klubbens hemsida. 
 
Det här är en riktig drömvärvning för Mjölby, man får in en spelare som har ett stort hjärta för klubben och han lär bli en av lagets nyckelspelare. Forwarden debuterade i A-laget under säsongen 11/12 men det riktiga genombrottet kom ett par år senare då han stod för 48 poäng och det bidrog till att Tranås värvade honom. Sedan dess har det blivit spel i båda klubbarna, han var bland annat hemma och öste in hela 89 poäng under säsongen 16/17 men den här vintern har han mestadels spenderat i Tranås där det bland annat blev femton mål. Han hoppade dock in och gjorde två matcher i Mjölby och nu kommer han alltså stanna kvar där. 
 
Jag hoppas att det här kan bli början på något nytt, och bra, för Mjölby. Östergötland är ett län där det finns ganska stora klyftor mellan klubbarna och avståndet mellan allsvenska Vita Hästen ner till ett mittenlag i division 2 är alldeles för stor.